Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

 
 
Ajándékozz magadnak élményt, szeretteidnek pedig a magad által készített ajándékot a fenntarthatóság és az újrahasznosítás jegyében!
December 15-én, vasárnap a Medence Csoport Ménesi úti új műhelyében különleges alkalmat rendez a BUDAPEST FASHION & DESIGN NIGHT keretében. Egész nap kézműves műhelyek, design kiállítók és POP-UP vásár, forralt bor, jó hangulat.

Program:

10-16h.: Medence Re+Concept táska workshop
Kreatív újrahasznosító műhelyünkön használt reklámmolinóból készíthettek design táskákat általunk adott sablonok alapján. Az alkotás kiegyensúlyozottá tesz, javítja a közérzetet és növeli az önbizalmat! Részvételi díj a helyszínen fizetendő, a készített táskától függően: 3500 / 5000 / 6000 Ft. Regisztrálni az info@medencecsoport.hu címen lehet.

10-14h.: Infinity Paper Design - Papírtáska workshop
Maradék tapétákból nem is egy, hanem két! táskát és ékszereket készíthetsz, jó hangulatban, színekben tobzódva és elmerülhetsz a kreatív alkotás örömében. A végeredmény egy elegáns, alkalmi kézitáska és egy neszesszer/pénztárca. (A részvételi díj 15.000.-Ft /fő, melyből 5.000.- előreutalással fizetendő., jelentkezés: infinitypaperdesign@gmail.com. résztvevők száma: maximum 10 fő.)

15h -19h.: POP UP térbeli képeslap készítése Rofusz Kingával
Színes papírokból elkészítheted saját térbeli képeslapodat akár karácsonyra, akár más alkalomra. Egy - egy képeslap elkészítése kb. fél órát igényel .Itt most leginkább fantáziára van szükség, hajtogatással, vágással, ragasztással dolgozunk. Részvételi díj a helyszínen fizetendő, 1000 Ft./ képeslap

16h-20h.: HISTEORY bemutató és közös játék az alkotókkal
A Histheory egy innovatív társasjáték, mely alternatív történelmi folyamatok, illetve különféle jövővíziók építésével segít az emberi történelmet a szociológia, politika, történelem, és az emberi érzelmek sajátos hálózataként értelmezni.
 
 

 

MEDENCE
ART&CRAFT ADVENTI MŰHELY
és POP-UP VÁSÁR

 

 

 

 

+
Dec.
15. vas.
1 0 – 2 0 h.
P O P - U P
D e s i g n vásár
FILFUL
textiljátékok,
4 MS DESIGN bútorok,
JUDYPOSTER poszterek,
ROFUSZ KINGA artprintek,
BINPILE moduláris kisbútorok,
HISTHEORY innovatív társasjáték,
FELVARROM kiegészítők biciklibelsőből,
VIVANDRA KIADÓ gyerek és ifjúsági könyvek.
 

Cím:

Medence Concept Store
1118 Bp. Ménesi út 1.

 

2019. DECEMBER 15. 10-20h